Jag lever!

Hej hej...

Skriver bara en snabbis att jag lever! Har varit otroligt dålig på att blogga... jag vet! *skäms*

MEN.. sen så e det kanske inte så roligt att blogga om man inte får någon respons? Finns det NÅGON som läser mina inlägg eller skriver jag bara till mig själv??
Vet inte var folk kan hitta mig.. Har lixom inte gå ut med att jag har en blogg för någon! Men jag får väl kanske börja kommentera hos andra för att få läsare?!

Men men.. som sagt JAG LEVER! :o)


Puss
 

E trött... meen..

Hejsvejs!

Ett par dagar sen sist jag skrev nu... Sorry!

Men ska skriva här vad som har hänt på dessa dagarna

Tisdag kväll:
Kom hem efter 2 1/2 timmes skidåkning.. Det va mycket kul o trevligt att umgås med svåger och svägerska.. Lite trist att det va så dimmigt som det va, men gick bra att åka ändå..
Kommer inte ihåg om det hände så mycket efter vi kom hem, men tror inte det.. Kom hem ganska så sent!

Onsdag:
Gick upp kl.7 för att gå och passa brorsungarna till F och lämna dom på dagis... Blev en lugn morgon med frukost och Disney Film. Sen va det påkläddning och promenad till dagis.. Gick jätte bra och söta va dom!:o) Det är en flicka på 3 år till sommaren och en pojke på 5 år till sommaren. Bägge kallar mig Tante Linda (Tante= Moster/Faster på Norska) och det låter så sött när dom säger så.. Nästan så att man smälter.
Sen började vi jobba lite, men efter 45min så gick mina ögon i kors så jag va tvungen o gå in o lägga mig "en stund"..
Vaknade 3 timmar senare.. :o)
Skulle då egentligen jobba lite till men gjorde något annat som jag inte kommer ihåg nu...
Min väninna M kom hit på lite middag o mys. Blev att hon stannade här över natten.

Torsdag:
Sov länge som vanligt..
Men jobbade lite längre idag..
Åkte in till stan o möte upp min blivande chef!! Jag FICK jobbet och dessutom HELTID!! Mooohhahahaha
Börjar jobba den 1 April men med upplärning veckan innan.. Så nu kan jag ha "semester" med gott samvete kan man säga!:o)  Är egentligen lite splittrad till detta jobb, för egentligen så har jag ingen lust o stå o jobba till kl.23 två gånger i veckan, för man har två kvällspass i veckan och jobbar varannan helg..Resten e dagpass 7-15 o 12-20.. Jag har ju ca.45 min reseväg till o från jobbet med buss.. så det blir VÄLDIGT sent man kommer hem dom kvällarna. :o(  Men just nu får jag bara tänka MONEY.. För det e något jag verkligen behöver NUUUUUUUUUUUU!!!
På kvällen gick jag och älsklingen ut o åt middag.. Sen möte vi upp gänget för veckans Quiz på puben! Blev lite för många öl på sambon denna kväll.. så när vi kom hem va inte jag den gladaste flickvännen han kunde haft!
Ps. Ringde mamma och berättade att jag hade fått mig jobb idag. Men skojade lite med henne o sa att jag hade fått jobb som strippa.. Och världens bästa mamma sa så här då: "Ja, men det ger ju bra betalt så då kommer du tjäna bra!" Sötaste mamma EVER, alltid så lojal!! <3

Fredag:
Jobbat lite..
Åkte in till stan på kvällen o möte godaste E o M.. Vi satte oss på Friday`s o åt o drack lite. Väldigt trevligt.. Alltid mysigt o träffa min tjejer...  Sen följde E med mig hem o övernattade! Jag e ju såå himla rädd av mig o vågar inte sov ensam när sambon jobbar.. :o) Världens bästa E ställer alltid upp... Glad i deg jenta mi!! <3

Ja det va dessa dagarna...

Skriver om resten av veckan senare...

puss och haj....


På väg snart...

Nu kallar duschen....

Sov länge idag så det ända vi har hunnit med idag e lite jobb...

Men nu e det snart skidåkning...
Blir hämtade kl.17 av F`s sin bror och fru!!

Berättar ikväll när jag kommer hem hur det har gått!!


Gårdagens..

Hej hej!

Bloggade inget igår så då får jag väl skriva om min dag igår idag istället... :o)

Gick upp kl. 9.30 efter att ha snooset klockan i 1 1/2 timme.. hihi..
Jag och min sambo har fått ett tillfället jobb utav min svärmor.. Så vi va tvungna att gå upp någonlunda  tid. Vi har lov att sitta hemma och jobba, men det e det ända som e positivt med detta jobb! Vi sitter nämligen och punsher in en undersökning som ska in på företagets intranet. INTE så kul... MEN goa pengar! Får tänka så...
Vi satt väl och jobbade i sådär 5,5 timme...

Undertiden jag satt o jobbade fick jag ett samtal av mitt gamla jobb, som jag har varit i kontakt med ang. jobb! Och fick inkallelse på en intervjuv på torsdag!! :o) :o) Intervjuv och intervjuv.. Hon som jag ska träffa har jag jobbat med förr, så jag tror OCH hoppas att jag ska dit o samtala lite bara!!?

Sen på eftermiddagen drog F och skottade snö uppe på en tants sitt tak... Det e nämligen såhär att här e HUR MYCKET SOM HELST MED SNÖ! Så nu går dom ut o varnar att folk måste skotta sina tak, för det finns risk för att taken går igenom! Har redan hänt på en skola och i en Rema 1000 butik....
Medans han gjorde det så drog jag hem till F`s sin bror o fruga och satt o snackade lite gojja.

Hemma igen så blev det kinamat for oss! Klockan blev så sent så jag orkade inte ställa mig o laga någon mat.. så tog det smidigaste förre det sunda! Hehhee...

Dagen slutade med att jag somnade i soffan brevid älsklingen min! *mys*

Hmmm..

Ja då var pizzan placerad i magen!! Mmmm den blev jättegod.. Den va så god att jag och F somnade på soffan en stund efter middagen.. Så då kan ni räkna ut att det blev tyvärr inget besök hos sambons bror. :o( Men vi har bestämt att vi ska till Tryvann (för er som inte vet va det e förnågot så e det ett ganska stort skidanlägg på "toppen" av Oslo!) På tisdag bär det av för lite skidåkning... Weeeiii ska bli kul!

Sitter o ser lite på tv nu innan sängen kallar....

God natt pepole!



                                                                                         


Pizza i ugnen!

Nå står pizzan och värmer sig gott i ugnen... Mmmmm ska bli såå gott! :o)

Sen skal vi hem till sambons bror och fruga och snacka lite skit... Alltid trevligt att besöka dom!

Kunde haft söndagsångest!?

Japp det kunde jag haft... MEN jag har ju inget jobb som jag vet jag måste gå till imorgon, så då slipper jag tänka på det!! Saken e att när jag jobbade så hade jag ALLTID ångest att gå till jobb på söndagarna.. Bara tanken på att man måste gå upp i ottan va en vidrig tanke!
Nu ligger jag här i soffan och e slappare än slappast, skulle egentligen behövt gå ut och få lite motion och frisk luft, men har verkligen ingen energi. DET kan jag få ångest över.. Att jag bara låter mina dagar susa förbi. Tror nog att jag har kommit in i den liten tristess i vardagen och får då inte så mycket energi till något! Kan kanske kalla det för lite deprestion...
Ikväll ska vi laga hemmalagad pizza och det skal bli mumma..
Har väl annars inte så stora planer på resten utav denna dag/kväll.. Jo,föresten.. Vi måste hem till svärföräldrarna och lämna bilen vi lånade under helgen och säga hej hopp! Jobbigt att man måste förflytta sig från soffan till duschen snart då..... :o(

Ja detta va bara en liten status på vad jag gör just nu.....

Varför sitta uppe mitt i natten?

Jo,det ska jag skriva här tänkte jag... Jag sitter nämligen uppe för att jag ska hämta min kära sambo kl.04 på hans jobb! Visst e jag FÖR snäll?! Men vad gör man inte för sin andra hälft??! :o) Tyvärr så tillhör jag katogori : NATTUGGLA så egentligen gör det inte mig så mycket när jag ändå bara ska sitta hemma en kväll som denna. Om ni nu undrar vad han jobbar med så jobbar han som bartender. (Har själv jobbat som det tidigare i livet mitt)
Vi fick en kväll tillsammans fram till kl. 22 som innehöll god middag till Melodifestivalen. Tänker inte skriva så mycket om den faktiskt... Men måste erkänna att det ska bli spännande och se den 14 mars vem som kommer att få reprentsera (stavning någon?) Sverige!!?

Så nu ska jag fortsätta och surfa runt lite tills jag ska köra om ca. en timme!:o)


Natta folkens!

Japp Japp...

Hej min Blogg och alla er som kommer att läsa denna!

JA då va det gjort... JAG har skaffat mig en blogg!! Har funderat läääänge på om jag ska skaffa mig en.. Så nu när jag satt här ensam mitt i natten så tog jag beslutet. Nu får vi se om detta blir en långvarig visit eller bara ett litet vikariat. Andledningen att det har tagit så lång tid e för jag har nog som så många andra ställt frågan till sig sjäv om man vill lämna ut sig till hela världen!? Men har sagt till mig själv att nu tar jag bara allt som det kommer, så får vi se hur mycket snaska jag lämnar ut till er. ;o) Vill ha denna blogg som en liten dagbok till mig själv och för att kunna få respons på saker man kommer att skriva om. Alltid kul med tips och åsikter :o)

Tänkte börja med lite oskyldig info. om mig:

Namn: Linda
Årgång: 81:a
Civiltillstånd: Sambo med min F
Bor: I Oslo
Barn: Nope, men finns i tankarna ;o)
Jobb: Nope, inte än... :o(
Intressen: Matlagning,Dans,Party,Musik,Kläder,Resor,Träning,ja och mycket annat ni kommer få läsa här inne...

VÄLKOMNA IN!!

This i ME!!